Rólam

 • Nagyon jó diagnoszta,nagyon gyermekszerető,testileg,lelkileg törődik a gyerekekkel és szüleikkel is.Ez csak pár a sok pozitívum mellett.

  thumb Hajni Kertész
  4/17/2019

  5 star review  A legjobb és legmegbízhatóbb orvos, akivel valaha találkoztunk.11 éve járunk hozzá, most már három gyermekünkkel.

  thumb Sík Brigi
  6/27/2017
 • 5 star review  Legjobb gyermekorvos akivel talalkoztam! Orok hala, hogy a praxisaba tartozunk!

  thumb Orsolya Szücs
  4/19/2017

  5 star review  Kata doktornő számunkra a legjobb választás volt, egy hosszú kórházi kezeléssel járó betegség után. Lelkiismeretesen, szeretettel, és nagy türelemmel vizsgálja és gyógyítja kis betegeit. Tudása, tapasztalata által olyan orvos, akiben maximálisan megbízunk, akire mindig számíthatunk. Nagy szerencse,hogy rátaláltunk! Köszönjük! Vilike nagymamája

  thumb Magdolna Jàmbor
  6/06/2016
 • 5 star review  Rendkívül kedves,rugalmas és vér profi. Imádja a gyerekeket és bármikor és bárhol lehet számítani rá, minden gyereknek csak ilyen szuper orvost kívánok!

  thumb Szilvia Nagyné Gubenyák
  4/23/2016

  5 star review  Nagyon figyelmes, körültekintő, jó szakember.

  thumb Annamaria Toro
  7/16/2015
 • 5 star review  A legjobb gyermekorvos!

  thumb Szabóné F. Zsuzsanna
  12/18/2014

  5 star review  Oltásra nem szoktak ilyet mondani,de köszönjük! Köszönjük a bánásmódot,a gyors ráhangolódást, kevesen érzik ennek fontosságát.

  thumb Ágnes Nagy
  10/23/2014

Kisgyermekkori emlékeim alapján mindig gyermekorvos szerettem volna lenni, annak ellenére is, hogy családi környezetemben orvos nem volt. Kezdetben a játék babák voltak a betegeim. 1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

kataback

Akkor nehéz volt gyermekgyógyászati álláshoz jutni. 8 hónapi álláskeresés után a váci kórház Intenzív osztályán kezdtem el megtanulni a kritikus állapotú betegek ellátását, melyet néhány évvel később a Szt. János Kórház Intenzív osztályán folytattam, ahol a gyermekgyógyászathoz is közelebb kerültem. 1998-ban megszereztem az aneszteziológia- és intenzív terápiás szakvizsgát. A következő 6,5 évben a Szt. László kórház Gyermekintenzív Osztályán dolgoztam, sok hasznos, a háziorvosi munkámban is kiválóan alkalmazható gyakorlati- és elméleti tudásra tettem szert, 2004-ben csecsemő-, és gyermekgyógyász szakorvos lettem.

Munkám mellett különböző profilú gyermekgyógyászati továbbképzéseken, konferenciákon is részt veszek, több szakmai lapot olvasok. A mindennapi gyógyítás során a legfontosabb számomra az egészségmegőrzés (prevenció), ezért igen nagy figyelmet fordítok a védőoltásokra, a gyermekek egészséges táplálására (már csecsemőkortól kezdve) és a mozgásra is.

Dr. Kahulits Katalin